Front Of House: Reception
Front Of House: Reception
Open Plan Work Area
Open Plan Work Area
Collaboration Zone
Collaboration Zone
Cellular Office Space
Cellular Office Space
Collaboration Zone
Collaboration Zone
Open Plan Work Area
Open Plan Work Area
Breakout Zone
Breakout Zone
Front Of House: Reception
Front Of House: Reception
Breakout Zone
Breakout Zone
Collaboration Zone
Collaboration Zone
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

IVE Group

830sqm

Ive Group marketing and print solutions engaged Hot Black to design their workplace. The intent was to embrace their design ethos into the environment, whilst celebrating the “loft” aesthetic of the space. The planning methodology centralised the collaboration and team orientated zones within the space, acting as the ‘engine room’ of the group. Aesthetically, we adopted a minimalistic interpretation and limited the design to purely statements and materials that counted!

BACK TO workspace INDEX

All content Copyright © 2017 Hot Black