Reception
Reception
Ante Space
Ante Space
Atrium
Atrium
Lift Lobby
Lift Lobby
Graphic Detail
Graphic Detail
Internal Stair
Internal Stair
Staff Breakout
Staff Breakout
Staff Breakout
Staff Breakout
Stair
Stair
Cafe Space
Cafe Space
Training Room
Training Room
Waiting Area
Waiting Area
Workspace
Workspace
Stair Lighting
Stair Lighting
Phone Box
Phone Box
Zones
Zones
NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Cancer Council Victoria

Previously operating from two premises in Carlton, CCV have consolidated their staff into one premises on St Kilda Road with 8500 sq/m of floor space.

The purpose of the design was to maximise access to natural light, promote good airflow and to facilitate collaboration between staff. The workplace environment covered six floors, inclusive of a retail, cafe space and public zones.

The design implemented nature as the theme throughout, through the use of materials and architectural details.

About Cancer Council Victoria
Cancer Council Victoria (CCV) provides services for the Victorian community across a range of cancer control areas including research, prevention and support. CCV actively fund raises to support this work.

 

 

 

BACK TO workspace INDEX

All content Copyright © 2017 Hot Black